TFF 1. Lig’de sezona kötü bir başlangıç yapan ve 13 puanla 12. sırada bulunan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da Ersun Yanal’a ilişkin istifa sesleri yükselmeye başladı. Amedspor sevdalıları, bu akşam sosyal medyada dolaşıma giren video sonrası saat 21.21’de Diyarbakır temsilcisinin kulüp tesisinde bir araya geldi. 

Bahse konu olan videoda Ersun Yanal ile taraftarlar arasında tartışma yaşanırken, konu gündemi sarstı.

ONLARCA TARAFTAR KULÜP TESİSİNDE TOPLANDI!

Yaşananlar sonrası taraftarlar saat 21.21’de kulüp tesisinde bir araya geleceği çağrısında bulunurken, Amedspor yönetiminden ise herhangi bir açıklama gelmedi. Taraftarlar, “Ersun istifa” ve “yönetim istifa” diye tepki gösterirken, yöneticilerden de açıklama bekledikleri öğrenildi.

NE OLMUŞTU!

Ne zaman çekildiği bilinmeyen bir video paylaşımda Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın yanına gelen bir grup taraftar, ikili diyalog sonrası tartışmaya başladı. Görüntülerde bir taraftarın takım için memuriyetini yaktığını söylerken, Ersun Yanal’ın ise, “Sen konuşmayacaksın” sözleri dikkat çekti.

Amedspor’dan çok sert açıklama: “Biz kimlerle iş birliği halindeyiz” Amedspor’dan çok sert açıklama: “Biz kimlerle iş birliği halindeyiz”

Görüntülerin dijital platformlar ve sosyal medyalarda paylaşılması sonrası Amedspor taraftarları tepki göstermeye başladı. Taraftarlar “Ersun Yanal İstifa” başlığıyla pek çok kez paylaşım yaptıkları görüldü.

Muhabir: Devrim AKTÜRK