Diyarbakır temsilcisi tarihinde ilk kez TFF 1. Lig’de mücadele ederken Ersun Yanal yönetiminde kulüp sezona kötü bir başlangıç yapmış ancak son iki maçında aldığı galibiyetler ile başarılı bir çıkış yakalamıştı. Peki Amedspor bu süreçte kaç futbolcuyu kadrosuna kattı? İşte yanıtı…

AMEDSPOR’UN YAZ DÖNEMİNDE İLK TRANSFERİ “REŞO”

Amedspor'un maçı Diyarbakır'da oynanacak! Amedspor'un maçı Diyarbakır'da oynanacak!

Yaz transfer dönemine öncelikle Ersun Yanal’la anlaşarak Türkiye gündemine gelerek başlayan Amedspor, kulüp tarihinin ilk yabancı futbolcusu olan ve taraftarlar arasında “Reşo” lakabını alan Adama Traore’yi de kadrosuna katarak yaz transfer döneminin ilk futbolcusun da almayı başardı.

SES GETİREN İSİMLER OLDU!

Kulübün transfer ettiği bazı futbolcular var ki transfer döneminde ses getirdi. İşte kulübün kadrosuna kattığı diğer isimler ise şu şekilde: Bruno Lourenço, Britt Assombalonga, Ömer Bayram, Nurullah Aslan, Nicolas Nkoulou, Murat Uçar, Mehmet Yeşil, Alberk Koç, Yohan Cassubie, Sinan Kurt, Max Gradel, Kristijan Lovric, Doğan Can Davas ve son olarak Eren Bilen’i kadrosuna kattı.

Amedspor Taraftar (1)-1

15 TRANSFER YAPTI!

Amedspor transfer sürecini bu takviyelerle kapatırken kulüp yaz döneminde 15 futbolcuyu da kadrosuna katmış oldu böylelikle.

Muhabir: Onurcan GÜLER