Kocaelispor maçın ilk 20 dakikasında iki kırmızı kart sonucu 9 kişi olarak maçı tamamlarken, Amedspor 3/0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı. Maç sonrasında Amedspor ilk galibiyetini almasına rağmen taraftardan Ersun Yanal’a da eleştiriler geldi.

“KORKAK OYUNU BIRAK!”

2023/24 sezonunda oldukça ofansif oynayan Amedspor taraftarlarına hem oldukça güzel seyir zevki yaşatırken hem de bol golleriyle taraftarlarını mest ediyordu. Kulüp bu başarılı oyunun ardından şampiyonluğu da yaşarken 2024/25 sezonuna ise geçtiğimiz sezonun tam tersi bir şekilde başladı.

Geriye dönük, defansif bir şekilde oynayan Amedspor’da teknik direktör Ersun Yanal’da ilk galibiyetini aldığı Kocaelispor maçının ardından taraftardan eleştiri aldı.

TARAFTARLAR ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU!

Yanal’ın oyun tarzıyla ilgili bazı taraftarların yorumları şu şekilde:

“Senin rakibin dokuz kişiyle mücadele eti Ersun Yanal. Eğer on bir kişiyle Amedspor’a karşı oynasaydılar şimdi sen istifa etmiştin”, “Bir an önce korkak ve geriye dönük futboldan vazgeç Sayın Ersun bey”, “Kazandığın maçı bir izle bu oyunla sondan ikinci olursun rakip 9 kişi geri pas kaleciye pas başka bir şey yok”

Diyarbakır Stadyumu Boluspor maçına yetişecek mi? Diyarbakır Stadyumu Boluspor maçına yetişecek mi?

İşte o yorumlar:

Muhabir: Onurcan GÜLER