Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, Diyarbakır TSO Başkanı Mehmet Kaya ve Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Ceylan AVM’de bulunan Amed Store mağazasında bulunan Passolig standını ziyaret ederek Passolig kayıtlarını yaptı.

Stand ziyaretinde konuşan Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, taraftarlara da Passolig kaydı için çağrıda bulundu.

Taraftarların Amed Store’da bulunan Passolig kayıtlarını nasıl yaptığını yerinde incelemek için ziyaret ettiklerini belirten Baysal, “Uzunca bir zamandır başlayan Passolig çalışmalarında sayısal yetersizliğin oluştuğunu gördük. Liglerin başlamasına kısa bir süre kala büyük Amedspor taraftarından beklentilerimizi kamuoyuyla paylaşmak için burada olduğumuzu söylemek isterim. Milyonlarca taraftarı olan spor kulübümüzün şu an için sayısal anlamda Passolig kartına yeterince ulaşmaması ilerleyen günlerdeki oynanacak olan maçlarımızda seyirci desteğinden mahrum kalacağımızı hatırlatmak isteriz.” Dedi.

Baysal, şunları söyledi: Bir taraftan yeni çıktığımız ligde altyapı ve kurumsal yapılanma konusundaki çalışmalarımız devam ederken bir diğer taraftan da bu lige yaraşır Amedspor dallarına yaraşır bir şekilde ligde temsilliyeti oluşturabilecek çalışmalar yapıyoruz. Transfer komitemizin çalışmaları da çok yoğun bir şekilde sürüyor. Herkes çok iyi biliyor ki taraftarlar olmadan çok iyi transferlerle de başarının olması mümkün değildir. Yönetim kurulumuz ve istişare kurulumuzun çalışmaları çok yoğun bir şekilde sürerken taraftarlarımızın da desteği çok önemlidir.

Passolig’e ulaşım konusunda kamuoyumuzu duyarlı olmaya davet ediyoruz. Taraftarlarımız Passolig’e ulaşım konusunda yaşayacağı sıkıntılar konusunda kulübümüzle iletişime geçmelerini rica ediyoruz. Bu anlamda sivil toplum örgütlerini ve bütün kamuoyunu kulübümüzle ortaklaşarak bu çalışmalara katılmaya davet ediyoruz.  Bizler ve kente bulunan sivil toplum örgütleri kentin her tarafına kuracağımız stantlarla taraftarlarımızın Passolig’e ulaşmalarını kolaylaştırmaya çalışacağız.

Kocaelispor, Amedspor maçı sonrası kendine gelemedi! Kocaelispor, Amedspor maçı sonrası kendine gelemedi!

Bütün taraftarlarımızın bir an önce Passoliglerini almalarını ve maçlarda takımımızı yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Hep birlikte başaracağız. Şimdiden bu konuda duyarlılık gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi