TFF 1. Lig’in sekizinci hafta karşılaşmalarında dün Antalya’da, İstanbul ekibi olan Esenler Erokspor’a 4-0 kaybeden Amedspor’da moraller bozuk. Takım dışında Diyarbakır temsilcisine bağlı olan taraftarların da talebi, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın istifasından yana.

AMEDSPOR YÖNETİMİ ERSUN YANAL HAKKINDA ÇAĞRI YAPTI!

Ersun Yanal istifa edecek mi? Amedspor'dan açıklama geldi Ersun Yanal istifa edecek mi? Amedspor'dan açıklama geldi

Duruma sessiz kalmayan Amedspor yönetimi yaptıkları çağrı’da; “0-4 mağlubiyetle sonuçlanan Esenler Erokspor karşılaşmasının ardından taraftarlarımız ve camiamızda oluşan tepkilere dair bir açıklama yapma gereği doğmuştur. Sezon başında Hedef Süper Lig parolasıyla başladığımız bu yolda, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ile anlaşma sağladık. Ersun Yanal büyük bir özveriyle çalışmış ve çalışmaya devam etmektedir. Ancak dünkü maçta beklenmeyen sonuç neticesinde teknik ekibimiz ve futbolcularımızla bir araya gelerek kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Yönetim kurulu olarak, bu zor dönemde takımımızın yanında durduğumuzu, fakat gerekli bütün uyarılarda bulunarak takımımızın hedeflerinden sapmaması için daha sıkı bir çalışma disiplini, motivasyon ve takım ruhu beklentisi içinde olduğumuzu kamuoyuna duyurmak isteriz.”

“KENETLENELİM, BİRLİK OLALIM VE TAKIMI BAŞARIYA ULAŞTIRALIM”

“Amedspor’un hedefi her zaman başarı olmuştur ve bu hedef doğrultusunda ilerlerken elbette zorlu süreçler yaşanabilir. Önemli olan, bu süreçlerde camiamızın kenetlenmesi, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek takımımıza olan güvenimizi göstermesidir. Taraftarımızdan beklentimiz; takımımıza sahip çıkmaları, sabırlı olmaları ve bu başarı yolunda desteklerini esirgememeleridir. Yönetim kurulu olarak inanıyoruz ki, camiamızın desteği ve takımımızın azmiyle bu kırılma noktalarını aşacak ve hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız. Son olarak, büyük Amedspor camiasına sesleniyoruz: Kenetlenelim, birlik olalım ve bu takımı başarıya ulaştıralım.” İfadesi kullanıldı.

Kaynak: Haber Merkezi