Amedspor bu hakemle üç skoru da yaşadı! Pendikspor maçı hakemi belli oldu Amedspor bu hakemle üç skoru da yaşadı! Pendikspor maçı hakemi belli oldu

Özgür Özel ve beraberindeki heyet bugünkü Diyarbakır ziyareti sonrasında Amedspor’a da bir ziyaret gerçekleştirdi. Özel ve Kulüp Başkanı Aziz Elaldı karşılıklı sohbet ettiler. Kulüpten açıklama geldi.

“AKADEMİ PROJELERİNİ ÖZEL’LE PAYLAŞTIK”
Amedspor’dan yapılan açıklamada Özgür Özel’e kulübün hedeflerine dair projelerde anlatıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, CHP Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri ve belediye başkanları kulüp binamızda başkanımız Aziz Elaldı ve yönetim kurulumuzu ziyaret etti.

Başkanımız tarafından Sayın Özel’e kronik hale gelen stat sorunumuz aktarıldı. Sayın Özel, Stat sorunu konusunda gerekli yetkililerle çözüm konusunda görüşeceğini iletti. Ayrıca akademi ve alt yapımız için hazırladığımız projeleri de Sayın Özel ile paylaştık. Değerli ziyaretleri ve olumlu yaklaşımları için Sayın Özgür Özel ve CHP heyetine teşekkür ediyoruz” denildi.

Kaynak: Haber Merkezi