Amedspor ve Iğdırspor arasında geçtiğimiz sezon özellikle kıyasıya bir mücadele yaşanmıştı. Önce Amedspor’u liderliğe taşıyan teknik direktör Serdar Bozkurt, devre arasında boşta kalmış ve sezon sonuna doğru Iğdırspor’a giderek Iğdır ekibini play-offlardan 1. Lig’e çıkarmıştı.

Amedspor’da Nurullah Aslan unvanını devretti! Amedspor’da Nurullah Aslan unvanını devretti!

Ankara Keçiörengücü, Iğdırspor’u 2 Yendi!

Amedspor ise bir dönem liderliği kaptırmış, Iğdırspor liderliği dönem içerisinde götürürken gerilerden gelen Diyarbakır temsilcisi sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı.

Amedsporlu Futbolcu Antalyaspor’u Fi̇fa’ya Şikayet Etti

BU YAZ AMEDSPOR’A TRANSFER ÇALIMI ATTI!
Yaz döneminde transfer süreci başlarken Iğdırspor, Amedspor’un da talip olduğu hatta görüşmelerin olumlu sonuçlanıp futbolcunun kulübe gelmesine ramak kalmışken Adrien Regattin’le son anda anlaşıp Amedspor’a transfer çalımı atmıştı.

Bu tatlı rekabetin ardından 1. Lig’e Iğdırspor oldukça başarılı bir şekilde başlarken ilk dört maçında üç galibiyet bir beraberlik almıştı. Ancak Iğdırspor son dört haftada ise oldukça tökezlemeye başladı ve son dört maçının üçünden mağlubiyet birinden ise beraberlik aldı. Kulüp şuan da 11 puanla 11.sırada Amedspor’un gerisinde bulunuyor.

Çorumspor Iğdırspor Karşılaşmasında Kazanan Çıkmadı!

Amedspor ise sezona kötü bir başlangıç yaparken çıkmış olduğu sekiz karşılaşmadan üç galibiyet, üç beraberlik ve iki mağlubiyet alarak 12 puanla 10.sırada yer aldı. 

IĞDIRSPOR AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN?
Aynı ligden birlikte çıkan iki kulübün bu sezonki ilk maçı 25 Kasım 2024 tarihinde Iğdır’da oynanacak. Bu maçın oynanmasına şuan dört karşılaşma var.

Muhabir: Onurcan GÜLER