Amedspor tarihinde ilk kez TFF 1. Lig’e çıkma başarısı gösterirken kulüpte de birçok değişim yaşanmaya başlıyor. Yeni sezon öncesinde kulüp, bilet sıkıntısı ve problemi yaşanmaması adına Passolig uygulamasına geçme kararı almıştı. Şimdiyse tarihler belli oldu. İşte tüm detayları…

Amedspor Bilet Satışlarında Izdiham

Artık Amedspor'u tüm Türkiye arıyor! Artık Amedspor'u tüm Türkiye arıyor!

AMEDSPOR’DA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA PASSOLİG ANLAŞMASI

Passolig’le ilgili önümüzdeki hafta kulübün masaya oturacağı ve anlaşmaya varacağı öğrenildi. Anlaşma sonrası Amedspor’da dijital olarak passolige geçerken sonrasındaki günlerdeyse kombine fiyatları açıklanacak.

AMEDSPOR’DA BİLETLER ARTIK PASSOLİG’DE

Buna göre Amedspor taraftarları artık bilet ve kombineleri internet üzeriyle Passolig üzerinden alacaklar. Geçtiğimiz sezon Amedspor taraftarları elden alınan biletlerde uzun kuyruklar oluşturmuştu.

BİLET SORUNLARI DA SONA ERDİ

2024/25 sezonundan itibaren Amedspor’da bilet dönemi sona ererken yeni uygulamayla beraber kartlı sistem yani passolig gelecek, böylelikle geçtiğimiz sezon yaşanan bilet sorunları da sona ermiş oldu.

PASSOLİG NEDİR?

Passolig, Türkiye'de faaliyet gösteren elektronik bilet sistemidir. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulamaya konmuştur. 2013-14 Süper Lig sezonunun 30. ve 1. Lig'in 36. haftasına denk gelen 19 Nisan 2014 tarihinde başlamıştır.

Muhabir: Onurcan GÜLER