Diyarbakır ekibi ligin ikinci haftasında yaşadığı mağlubiyet sonrası iki maçta bir puan alırken Iğdırspor ise ikide iki yapmayı başardı. Geçtiğimiz Pazar günü Adanaspor'u sahasında konuk eden Iğdırspor, 6/1'lik galibiyet alarak averaj olarak da ligin ilk sırasına yerleşmeyi başardı.

LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU
Iğdırspor teknik direktörlüğünde görev alan Yalçın Koşukavak, 2024/25 sezonunun ilk maçına eski takımı Boluspor deplasmanında çıkarken 1/0'lık galibiyetle lige üç puanla başlamayı başarmıştı. Geçtiğimiz Pazar günü de Adanaspor deplasmanında 6/1'lik galibiyet alan Koşukavak'ın takımı, averaj olarak rakiplerinin önüne geçerek 6 puana yükseldi ve liderlik koltuğunu kaptı.

Iğdır Fk 2’De 2 Yaptı!

Ersun Yanal'ın 3 aydır ailesini görmüyor dediği futbolcu kim? Ersun Yanal'ın 3 aydır ailesini görmüyor dediği futbolcu kim?

13. HAFTA AMEDSPOR'U KONUK EDECEK
İlk devrenin sonlarına doğru sahasında Amedspor'u konuk edecek olan Iğdırspor, önümüzdeki maçında ise başkent takımı Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. İkinci haftanın sonunda ligde 6 puan toplayan Iğdırspor, Bandırmaspor, İstanbulspor ve Kocaelispor liderlik için yarışa hızlı başladı. Averaj olarak Iğdırspor lider konumda yerini aldı.

Muhabir: Onurcan GÜLER