Amedspor önümüzdeki hafta içi deplasmanda Fethiyespor karşısında sahaya çıkacak. Ligin adım adım son haftalarına doğru gidilirken şampiyonluk hedefindeki iddialarını sürdüren Amedspor’u önümüzdeki hafta iki eski futbolcusu karşılayacak.

AMEDSPOR’A AHMET DERELİ VE MURAT YILMAZ’LI KARŞILAMA

Ligin ilk yarısında Amedspor formasını terleten Ahmet Dereli, Diyarbakır ekibinde 23 karşılaşmada forma giymişti. Bu maçlarda yalnızca bir gol atabilen futbolcu ile yollar devre arasında Mesut Bakkal’ın gelmesi ile beraber ayrılmıştı. Dereli, Fethiyespor’da ise bu zamana kadar 6 maça çıkarken iki de gol kaydetti.

Ünlü gazeteci Amedspor’u takdir etti ders verdiniz dedi! Ünlü gazeteci Amedspor’u takdir etti ders verdiniz dedi!

Ahmet Dereli

Amedspor’u karşılayacak olan bir diğer eski futbolcusu ise Murat Yılmaz. Kariyerinde beş şampiyonluk bulunan Yılmaz, 2016/18 arasında Amedspor forması terletti. Burada 23 karşılaşmaya çıkan futbolcu 8 gol kaydetti. Şimdiyse Fethiyespor’da forma terleten futbolcu sezon başından beri çıktığı 26 karşılaşmasında 7 gol kaydederek kulübün en golcü ismi durumunda.

Fethiyespor orta sıralarda yer aldığı için kulübün pek bir hedefi bu sezon için kalmadı.

Murat Yılmaz

FETHİYESPOR VE AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Fethiyespor ve Amedspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın tarihi ise 3 Nisan 2024 Çarşamba günü. Maçın saati de değişti. Buna göre 15.00’da iki kulüp karşı karşıya gelecek.

Muhabir: Onurcan GÜLER