Yaptıkları transferle Türkiye gündemine oturan ve sadece Türkiye değil, dünyada da adını duyurmayı başaran Amedspor şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Diyarbakır ekibinin bu başarılı çıkışları Türkiye gündemine gelirken bazı gruplarda kulübü hedefe koyup paranın kaynağını sordu. Bu açıklamalara yanıtı Amedspor taraftarı verdi.

AMEDSPOR’U HEDEF GÖSTERENLERE TARAFTARLAR OKKALI DÖNÜŞ YAPIYOR

28 Temmuz tarihi ile 4 Ağustos tarihlerinde olmak üzere iki kez Amedspor’u hedef gösteren ve “Sizce bu paranın kaynağı nedir?” diyerek X’ten paylaşım yapan sosyal medya hesabına Amedspor taraftarları okkalı cevap verdi. Amedspor’u hedef gösteren sayfa sosyal medya hesabından:

“Amedspor, geçtiğimiz sezon son olarak Pendikspor forması giyen Badou Ndiaye ile anlaşmaya vardı. Sizce bu paranın kaynağı nedir? Amedspor’un yaptığı son transferlerin toplam piyasa değeri yaklaşık 7 milyon Euro. Takımın değeri 2 milyon Euro’dan 8.5 milyon Euro’ya yükselmiş. Sizce bu paranın kaynağı nedir?” diye sordu.

“AMEDSPOR ÜZERİNDEN ETKİLEŞİM KASMA”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Amedspor Başkanı’na mesaj! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Amedspor Başkanı’na mesaj!

X üzerinden yaptığı iki paylaşımla toplamda 400 bine yakın etkileşim alan sayfada Amedspor hedef alınırken, kulübün taraftarları da sosyal medya hesabına şu paylaşımlarla yanıt verdi;

“Aileden 5 tane Passolig kart aldık. İyi bir yardım ve yataklığımız oldu. Hedef Süper Lig.”

-Proje takımı Esenler Passolig sayısı 14, Amedspor 11.300. sana burada ekmek yok.

-Yeter Amedspor üzerinden etkileşim kasma. Gir sayfaya 1.800 TL’ye bir forma al. 21.000 TL’lik kombine al. Anlarsın nerden geliyor.”

Muhabir: Devrim AKTÜRK