Amedspor taraftarları: "Halkın takımı Amedspor'da halkın dediği olur" Amedspor taraftarları: "Halkın takımı Amedspor'da halkın dediği olur"

Diyarbakır temsilcisi 1. Lig’de mücadele etmeye devam ederken kulübün logosu ilk hangi futbolcuyu akıllara getiriyor? İşte Amedspor taraftarlarına bu soruyu sorduk gelen yanıtlar dikkat çekti.

TARAFTARLAR BU İSİMLERİ UNUTMUYOR!

Amedspor logosunu görünce taraftarların ilk aklına gelen futbolcu efsane kaptan Şeymus Özer oluyor.

Özer, Amedspor’a büyük emekleri bulunan futbolcuların başında gelirken geçirmiş olduğu trafik kazası sebebi ile hayatını kaybetmişti.

İKİNCİ SIRADA DENİZ!

Amedspor logosu taraftarların aklına Şehmus Özer’den sonra en fazla Deniz Naki’yi getiriyor. Birçok taraftarın hafızasında öyle bir yer edinmiş futbolcu ki Naki, halen unutulmazlar arasında yerini alıyor.

ÜÇÜNCÜ SIRADA MANSUR ÇALAR VE YUSUF YAĞMUR!

Kulüp tarihinin en fazla maça çıkan ve en fazla gol atan iki ismi. Mansur Çalar ve Yusuf Yağmur. Taraftarların halen hafızalarında yer alıyor.

SON OLARAK SON GOLCÜ!

Geçtiğimiz sezon kulübün şampiyonluğunda büyük emekleri olan Berk İsmail Ünsal’da taraftarların aklında yer edinen isimler arasında. Kulübün gol kralı olan Ünsal aynı zamanda liginde en golcü isimleri arasında yer alıyordu.

Muhabir: Abdullah ÇAKIL