Amedspor, ligin ikinci yarısında namağlup olarak sürdürdüğü serisini Etimesgut Belediyespor karşılaşmasında da koruma hedefinde. Ankara kulübüne karşı oynadığı ilk dönemki karşılaşmada 1-0’lık galibiyet ile üç puanı alan Amedspor, bu hafta sonu oynayacağı maçta da üç puan almak istiyor.

AMEDSPOR’A DİYARBAKIRLI İSİM RAKİP!

Bir dönemler Amedspor’un da formasını terletmiş olan, ilk dönem iki kulüp arasındaki karşılaşmada Amedspor’a karşı kalesini koruyan Diyarbakırlı kaleci Abdülaziz Demircan’ın bu karşılaşmada yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı.

1991 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen kaleci, kariyerine 2010/11 sezonunda Amedspor’da başladı. Daha sonra Karabükspor’a transfer olarak Süper Lig’e çıktı. Yıllarca Süper Lig’te forma terleten kaleci, Kayserispor sonrada Konyaspor’a transfer oldu. 2017/18 sezonunda Süper Lig’e veda ederek kısa bir dönemde İsveç takımı Dalkurd’a da oynayan file bekçisi daha sonraki Osmanlıspor’a imza attı. 2019/20 sezonunda Amedspor’a gelen kaleci, sırasıyla Hekimoğlu Trabzon, Tarsus İdman Yurdu ve son olarak da Etimesgut Belediyespor’a transfer oldu. Tecrübeli file bekçisi ilk dönem oynanan Amedspor karşılaşmasında Etimesgut kalesini koruyordu. Diyarbakırlı kalecinin bu haftada kadroda olup olmayacağı henüz belli değil.

Abdülaziz Demircan

Elazığspor’a gidecekti! Amedspor ile nikah tazeledi Elazığspor’a gidecekti! Amedspor ile nikah tazeledi

AMEDSPOR ETİMESGUT MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Amedspor’un deplasmanda sahaya çıkacağı karşılaşma 17 Mart Pazar günü saat 14:00’da Etimesgut Bld Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER