TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim öncesinde Amedspor maçını izleyeceği sözünü vermişti. Başkan Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde ise, “Amedspor'a sözüm var. Başkan olarak seçilirsem, Amedspor'un maçına gideceğim demiştim. Diyarbakır'daki ilk maça da gideceğim. Kardeşliği futboldan başlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Amedspor ve Boluspor maçlarında ilk kez görev alacak! Amedspor ve Boluspor maçlarında ilk kez görev alacak!

“ASIL DEPLASMANDAKİ MAÇLARIMIZA GİDİN”
Amedspor’un eski başkanı Selahattin Yıldırım ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise Hacıosmanoğlu’nu Karagümrük maçına davet ederek şu ifadeleri kullandı: “Ülke futbolunda kardeşliği sağlamak için Amed e gelmenize gerek yok sayın başkan. Zaten buraya gelen bütün takımları bu halk bağrına basıyor. Asıl deplasmandaki maçlarımıza gidin. Mesela ilk maç, İstanbul ilinin bir semt takımı ile maçımız var ve bir sürü ırkçı paylaşım yapıyorlar. Ayrıca uyguladıkları misafir takım bilet fiyatı politikası sizin bahsettiğiniz kardeşliği sağlamayla pek örtüşmedi. Eğer samimiyseniz söylediklerinizde Amed ten başlamak yerine İstanbul dan başlamak gerekmez mi?”

Amedspor’un Yeni Kaptanı Belli Oldu İşte O Isim

AMEDSPOR’UN DİYARBAKIR STADYUMU MAÇI
Bugün (11 Ağustos) Fatih Karagümrük deplasmanında sahaya çıkacak olan Amedspor’un ilk iç saha maçı ise 19 Ağustos Pazartesi günü oynanacak. İstanbulspor’u sahasında konuk edecek olan Amedspor’un bu maçında TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nun da yer alması bekleniyor.

Muhabir: Fatih SURUÇ