Başarılı teknik direktör Serdar Bozkurt, 2023/24 sezonuna Amedspor’da başlamış ligin ilk devresinde müthiş bir performans ortaya koymuştu. Devre arasında yerini Mesut Bakkal’a bırakan Bozkurt sezonun bitimine 2 ay kadar kala Iğdırspor’la anlaşmaya varmış ve kulübü Play-Off’lardan TFF 1. Lig’e çıkarmayı başarmıştı.

Amedspor'un 30 futbolcusundan 4'ü Diyarbakırlı! İşte isimleri Amedspor'un 30 futbolcusundan 4'ü Diyarbakırlı! İşte isimleri

Yaz döneminde ise kulüple yeni sezon için anlaşmaya varmış ancak sonraki haftalar kulüple yeniden görüşüp karşılıklı anlaşarak ayrılmıştı. Peki Serdar Bozkurt Iğdırspor’dan neden ayrıldı?

IĞDIRSPOR AYRILIĞINI AÇIKLADI
Radyospor’a açıklamalar yapan Bozkurt, Iğdırspor ayrılığını şu sözlerle açıkladı: "Fenerbahçeli oyuncular Melih Bostan, Ertuğrul Çetin ve Omar Fayed ile ilgili yaptığım açıklamalar kulüp CEO'su Onur Girdap'ın 'Bu oyuncuları aldık kadroya yazabilirsin' demesinden kaynaklanıyor. Kulüp tarafından bana böyle bir bilgi verildiğinde benim de prensipte anlaştık demem kadar doğal bir şey yoktur. Iğdır FK'dan transfer konusunda yaşanan anlaşmazlıktan dolayı ayrıldık. Bir teknik direktörün gelen oyuncudan haberi olmuyorsa, gidecek oyuncuya karar veremiyorsa o kulüpte kalmasının hiçbir anlamı yoktur.”

Kaynak: Haber Merkezi