Bu sezon Diyarbakır ekibinde 33 maçta yer almayı başaran Onur Karakabak, istikrarlı bir şekilde performans göstermeyi başarırken şampiyonluğun da önemli isimleri arasında yer aldı.

Karakabak ligin ikinci devresinde ise Amedspor kaptanlığı görevini üstlenerek formayı terletti. Sezon sonunda ise geçtiğimiz gün kulüple yolları ayıran Karakabak’ın yeni takımı merakla beklenirken futbolcudan veda açıklaması geldi.

KARAKABAK’TAN VEDA AÇIKLAMASI GELDİ

Ersun Yanal'ın 3 aydır ailesini görmüyor dediği futbolcu kim? Ersun Yanal'ın 3 aydır ailesini görmüyor dediği futbolcu kim?

Tecrübeli sol bek oyuncusu Karakabak, Amedspor’a veda etti. Futbolcunun veda açıklaması şu şekilde: “Öncelikle teşekkür ederek başlamak istiyorum bu camiaya;

Sezon başından bitimine kadar çıktığımız bu yolda iyi kötü günler geçirdiğimiz Diyarbakır’da çok güzel dostluklar biriktirip de gidiyoruz. Ailemle beraber yaşadığımız bir o kadar mutlu olduğumuz evimizde hissettiğimiz bu şehrin güzel yerlerde olması için her zaman dualarımızla destek olacağız.

11 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk için; kulüp personelimize, yönetimine, hocalarımızı, futbolcu arkadaşlarıma, Murat Yiğiter abimize öezllikle şehirde bize çok yardımcı olan esnaf abilerimize, kardeşlerimize ve son olarak büyük Amedspor taraftarına çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi