Türkiye’de “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun” uyarınca Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulamaya konulan Passolig sistemi 2014 tarihinden beri devam ediyor. Geçen yıl şampiyon olduktan sonra bu sene 1. Lig’de oynamaya hak kazanan Amedspor taraftarlarının da Passolig başvuruları devam ediyor. 

AMEDSPOR, BİRÇOK KULÜBÜ GERİDE BIRAKARAK 34. SIRAYA YÜKSELDİ!
Türkiye'de faaliyet gösteren elektronik bilet sistemi Passolig için Amedspor taraftarları harekete geçti. Taraftarlar hem maçları izlemek, hem de kulübe destek olmak düşüncesiyle Passolig başvurularına devam ederken, Amedspor ise Türkiye’deki genel sıralamayı zorlayarak en çok Passolig sunan 34’üncü futbol kulübü oldu. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Amedspor Başkanı’na mesaj! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Amedspor Başkanı’na mesaj!

AMEDSPOR’UN GÜNCEL PASSOLİG SAYISI 19 BİN 715’E YÜKSELDİ
Amedspor’un güncel Passolig sırası 34’e yükseldiği gibi, kulübün güncel Passolig sayısı ise 19 bin 715’e yükseldi. Bugün de resmi sosyal medya hesaplarından Amedspor taraftarlarına seslenen kulüp yönetimi, “Passo mobil uygulamasından ve http://Passolig.com.tr adresinden Amedspor Passolig kaydı oluşturarak biletlerinizi alabilirsiniz. Amedspor Passolig kart başvurusu yaptıktan sonra kartı beklemeden bilet veya kombine alabilir, Passo uygulasındaki QR kod aracılığı ile maça giriş yapabilirsiniz.” İfadesini kullandı.

İşte, güncel Passolig başvuruları şöyle;

Muhabir: Devrim AKTÜRK