Diyarbakır kulübü Amedspor’da liderlik hayali önümüzdeki haftaya kaldı. Amedspor bu hafta deplasmanda çıktığı Düzcespor karşılaşmasından üç puanı üç golle almayı başardı ancak rakipleri de galibiyetle tamamladıkları haftanın ardından Kastamonuspor, Iğdır FK ve Amedspor yerlerini korudular.

IĞDIR FK 24ERZİNCANSPOR’A KARŞI 3 PUAN ALDI

Şampiyonluk yarışında önemli adaylar arasında yer alan Iğdır FK sahasında konut ettiği şampiyonluk yarışında bende varım demek isteyen 24Erzincanspor’u mağlup ederek saf dışı bıraktı. 3-0’lık skorla galibiyet almayı başaran Iğdır FK puanını 45 puana çıktı.

KASTAMONUSPOR’DA İKİ GOLLE ÜÇ PUANI ALDI

Şampiyonluk yarışında haftalardır liderliğini koruyan Kastamonuspor sahasında konuk ettiği Fethispor’a karşı 2-0’lık üstünlükle üç puanı almayı başardı ve liderliğini korudu. Kastamonuspor aldığı galibiyet ile puanını 46’ya çıkarırken Amedspor’la arasındaki puan farkını da korumayı başardı.

AMEDSPOR’UN LİDERLİK HAYALİ HAFTAYA KALDI

Amedspor bu hafta güzel bir performans göstererek üç puanı üç golle almayı başardı ancak rakiplerin de aldığı galibiyet tabloda üç kulübünde yerini korumasını sağladı. Rakipler kaybetseydi Amedspor bu hafta alacağı skorla liderlik koltuğuna yükselebiliyordu. Ancak Amedspor’da liderlik hedefi haftaya kaldı. Iğdır FK önümüzdeki hafta Fethiyespor deplasmanında sahaya çıkarken Kastamonuspor’da İnegölspor deplasmanında performans gösterecek. Amedspor ise sahasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk edecek.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan Güler