Amedspor ligin ikinci yarısına Kastomuspor’un gerisinde ikinci olarak başlamış daha sonraki haftalar Iğdır’ın de gerisine düşerek üçüncü sıralarda yer edinmişti. Ancak Iğdır FK’nın üst üste aldığı başarısız sonuçlar, Kastamonuspor’un da üst üste üç hafta aldığı beraberlikler yeniden Amedspor’u liderliğe yükselmesine önemli katkı sundu. Mesut Bakkal yönetiminde oldukça başarılı bir grafik ortaya koyan Amedspor, gerilerden yeniden liderliğe yükselirken rakipleri son haftalarda neler yaptı?

Amedspor bu sene daha yaşlı! İşte kulüplerin yaş ortalaması Amedspor bu sene daha yaşlı! İşte kulüplerin yaş ortalaması

KASTAMONUSPOR’UN SON BEŞ MAÇI BAŞARILI

Kastamonuspor, son beş haftada çıkmış olduğu karşılaşmada bir beraberlik ve dört galibiyet almayı başardı. Fakat bu karşılaşmaların üçünü 1-0’lık galibiyetlerle kıl payı olarak kazanan Kastamonuspor, bir karşılaşmasında 2-1’lik galibiyet aldı.  Kastamonuspor son beş karşılaşmasında 6 gol atarken 13 puan almayı başardı. Amedspor ise son beş karşılaşmasında 21 gol atarken 15 puanı da hanesine yazdırdı.

Iğdır FK ise son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından Amedspor’un 6 puan kadar gerisine düşerken liderlik yarışında büyük yaralar aldı. Önümüzdeki haftalar nasıl bir süreç bekliyor Iğdır’ı merakla bekleniyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER