2023/24 sezonunun devre arasında Mesut Bakkal’ın getirttiği Çekdar Orhan, ligin ikinci devresine kulübe büyük bir heyecan kazandırmış ve oldukça başarılı bir performans ortaya koymuştu. Orhan’ın başarılı performansı kulübün şampiyonluğuna büyük katkılar sunmuştu. Peki bu sezon Orhan neden oynamıyor?

Amedspor 1. Lig’e Puanla Başladı! Çekdar Orhan

YANAL TERCİHİNİ ORHAN’DAN YANA KULLANMIYOR!

Donald Trump, Amedspor taraftarını etiketledi! Destek bekliyor Donald Trump, Amedspor taraftarını etiketledi! Destek bekliyor

Amedspor’un deneyimli teknik direktörü Ersun Yanal, Çekdar Orhan bu sezon şu ana kadar 4 maça çıktı. Bu maçlarda henüz gol veya asist katkısı yapmayan futbolcu bir sarı kart gördü. Orhan, kulübün çıktığı son üç karşılaşmada forma şansı bulamadı.

ORHAN NEDEN OYNAMIYOR?

Orhan geçtiğimiz sezon çıkmış olduğu 25 maçta 17 gol ve 7 asistle kulübe büyük katkılarda bulunmuştu.

Bu sezon ise çıkmış olduğu dört maçta herhangi bir gol katkısı veya asist katkısı bulunmayan Orhan, son üç maçtır sahada yer almıyor.

Amedspor Aksarayspor Çekdar Orhan

ÇEKDAR ORHAN KİMDİR?

Çekdar Orhan, 8 Mart 1998 tarihinde Hakkâri’de doğmuştur. Forvet pozisyonunda oynayan Orhan, futbol kariyerine Almanya’da Borussia Mönchengladbach altyapısında başlamış ve daha sonra Antalyaspor ve Galatasaray altyapılarında devam etmiştir. Galatasaray U21 takımında gösterdiği performansla dikkat çekmiş ve 2018-2019 sezonunda U21 Süper Lig Şampiyonluğu yaşamıştır. Profesyonel kariyerinde Akhisar Belediyespor ve Giresunspor gibi takımlarda da oynamıştır.

Çekdar Orhan, ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan ve Ersin Korkut’un kuzenidir.

Muhabir: Onurcan GÜLER