Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'i başrolünde bir araya getiren Bir Gece Masalı 3 Eylül Salı akşamı Atv’de başlıyor. Pamukkale'nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul'da Asaf Bey konağına uzanan imkansız aşk öyküsünü ekranlara taşıyan dizide başrolleri paylaşan Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun arasındaki yaş farkı konuşulmaya başlandı. Burak Deniz, partneri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BURAK DENİZ VE SU BURCU YAZGI COŞKUN ARASINDA KAÇ YAŞ FARK VAR?
Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Bir Gece Masalı, yeni sezonun en merak edilen işlerinin başında yer alıyor. Dizinin başrol karakterleri arasındaki yaş farkı ise sosyal medyada gündem oldu. 15 Nisan 2005 doğumlu olan Su Burcu Yazgı Coşkun 19 yaşındadır. 17 Şubat 1991 doğumlu olan Burak Deniz 33 yaşındadır. Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun yaş farkı 14'tür.

Van'da Feqiyê Teyran Türbesi bakıma alındı Van'da Feqiyê Teyran Türbesi bakıma alındı

Dizinin senaryosunu Hercai dizisinin senaristinden Eda Tezcan yazmaktadır. Yönetmen koltuğunda ise Sen Anlat Karadeniz'in de direktörlüğünü yapan Emre Kabakuşak oturmaktadır.

BİR GECE MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?
Bir Gece Masalı, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çekilmektedir.

BİR GECE MASALI HANGİ GÜN
Bir Gece Masalı her Salı akşamı saat 20.00'da izleyici ile buluşmaktadır.

BİR GECE MASALI KONUSU
Komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza'nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) yollarının kesişmesi ile başlayan Pamukkale'de başlayan hikayede,  İstanbul’daki Asaf Bey konağına kadar uzar.

BİR GECE MASALI OYUNCULARI
Burak Deniz (Mahir Yılmaz)

Su Burcu Yazgı Coşkun (Canfeza) 
Gürkan Uygun (Kürşat Kilimci)
Mesut Akusta (Raşit Kara)
Rüçhan Çalışkur (Afet Yılmaz)
Kenan Bal (Asaf Yılmaz)

Kaynak: Haber Merkezi