Real Madrid’in başarılı Türk futbolcusu Arda Güler’in, Stuttgart forması terleten ve Alman Milli Takımı’nda boy gösteren Urfa asıllı Kürt futbolcu Deniz Undav’ın elini sıkmadığı iddia edildi.

İKİLİ BİRBİRİNE SOĞUK DURDU!

Güler’in takımı Real Madrid, Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Stuttgart’ı 3/1’lik skorla mağlup etmeyi başarırken Güler maça 75.dakikada girdi.

Deniz Undav

Undav ise Stuttgart’ın tek golünü atarken 76.dakikada oyundan çıktı.

MAÇ SONUNDA UZAK DURDULAR!

Fotospor’da yer alan habere göre, Almanya Milli Takımı’nda birlikte oynayan Deniz Undav ve Rudiger kısa bir sohbet ederken, Arda Güler’in Undav’la el sıkışmayı reddettiği iddia edildi.

UNDAV GOL ATTI AMA GALİBİYETE YETMEDİ!

Amedspor - Boluspor maçı hangi kanalda? Amedspor - Boluspor maçı hangi kanalda?

Maç 3/1’lik skorla tamamlanırken Stuttgart’ın tek golü Undav’dan geldi. Maç sonrası, “Olağanüstü bir takımımız var. Olağanüstü taraftarlarımız var. Onlara her maçta bir şeyler sunmaya çalışıyoruz. Tercihen her zaman üç puan. Ne yazık ki, her zaman işe yaramıyor. Yine de Real Madrid karşısındaki performansımızdan sonra hepimiz kendimizle gurur duyabiliriz. Taraftarların Bernabéu'da bizi nasıl desteklediğini gerçekten takdir ediyoruz. Bu çok özeldi” dedi.

Undav, Milli Takımdan arkadaşı Rüdiger içinse, “Toni Rüdiger ile iyi anlaşıyoruz. Sahada rakibiz, ondan sonra her şey yolunda. Herkes kendi kulübü için üç puanı garantilemek istiyor. Daha sonra kısa bir konuşma yaptık” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi