Gençlerbirliği’nden Amedspor maçına ilişkin: En iyi maçlardan biri… Gençlerbirliği’nden Amedspor maçına ilişkin: En iyi maçlardan biri…

Diyarbakır temsilcisinin tecrübeli golcüsü Assombalonga, geçtiğimiz hafta yaşadığı sakatlık sebebiyle Gençlerbirliği karşılaşmasında forma şansı bulamamıştı. Britt Assombalonga’nın bu hafta sonu oynanacak olan Pendikspor karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı da merakla bekleniyor.

ASSOMBALONGA PENDİKSPOR MAÇINA YETİŞMEYE ÇALIŞIYOR!

Kulübün sağlık personelleri tarafından sürekli takip edilen Assombalonga’nın durumu şuan için iyiye gidiyor. Kulüpten edindiğimiz bilgilere göre, Amedspor Pendikspor maçına yetiştirilmeye çalışılan Assombalonga’nın şuan için durumu henüz netlik kazanmış değil.

Assombalonga Amedspor

Golcü ismin Pendikspor maçına yetişip yetişmeyeceği belli olmazken bir sonraki hafta oynanacak olan Erzurumspor maçında kadroda yer alacağı düşünülüyor.

BU SEZON 7 MAÇA ÇIKTI!

Assombalonga, bu sezon Amedspor’da 7 maçta forma şansı bulurken iki gol atarak takıma da katkı sağlayan isim oldu. Gençlerbirliği maçı öncesinde ise antrenmanda sakatlık yaşayan, sol arka adalesinde zorlanma ve belinde spazm tespit edilen futbolcu başkent ekibi ile oynanan karşılaşmada yer almadı.

Futbolcu Pendikspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER