Geçtiğimiz günlerde Aziz Elaldı ve Deniz Naki arasında sosyal medyada başlayan karşılıklı açıklamaların ardından Amedspor Yönetim Kurulu toplantı yapmış ve basına demeçlerde bulunmuşlardı.

AZİZ ELALDI: HERKESİN AFFINI DİLİYORUM

Yaşanan atışmaların ardından önce Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı açıklamalar yaptı. Elaldı, “Özelde eski kaptanımızdan ve genel olarak kulübümüze hizmet etmiş tüm şahıslardan sosyal medya üzerinden kırdığım herkesin affını diliyorum. Eski kaptanımızın öneri ve eleştirilerini Yüksek İstişare Kurulu ile gözden geçirme fırsatım oldu. Önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz seyahatlerde, geçmişte Amedspor’a gönül ve emek vermiş tüm sevdalılarımızla buluşmalarımız olacaktır” dedi.

Nurullah Aslan Milli Takımın kalecisiyle yarışıyor! Nurullah Aslan Milli Takımın kalecisiyle yarışıyor!

DENİZ NAKİ: RAHATSIZLIKTAN ÖTÜRÜ ÖZÜR

Elaldı’nın bu açıklamalarının ardından kulübün eski kaptanı Deniz Naki, “Amedspor camiasında, yönetim kurulu başkanından ve yönetim kuruluna vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü özür diler kulübümüzün hedeflerine ulaşması için can gönülden başarılar dilerim” diyerek karşılık verdi.

Amedsporlu Deniz Naki’den Açıklama Geldi!

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Diyarbakır ekibinin eski kaptanı Deniz Naki, Kulüp Başkanı Aziz Elaldı'nın kulübe yakışmayan davranışları olduğunu, bununla ilgili elinde belgeler olduğuna dikkat çekerek istifaya davet etti. Daha sonra Elaldı, “En kısa zamanda açıklamazsa namerttir” demişti. Naki ise, 29 Ağustos Perşembe günü saat: 21.21’de belgelerini sunacağını açıklamıştı. Buna göre, Naki’den bir açıklama yapılması beklenmiyor.

Muhabir: Ejder Ediz IŞIK