TFF 1. Lig’in 5. Haftasında Bandırmaspor sahasında Diyarbakır temsilcisini konuk etmeye hazırlanırken maç öncesi hazırlıklar da sürüyor. Peki iki kulüp arasında oynanan karşılaşmaların istatistikleri nasıl? İşte yanıtı…

İKİ KULÜP 6 KEZ KARŞILAŞTI

Bu zamana kadar Amedspor ve Bandırmaspor altı kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların ikisini Amedspor, ikisini Bandırmaspor kazanırken iki maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Nurullah Aslan Milli Takımın kalecisiyle yarışıyor! Nurullah Aslan Milli Takımın kalecisiyle yarışıyor!

İki kulüp ilk olarak 2013/14 sezonunda karşı karşıya gelirken ilk iki maçı da Bandırmaspor 3/1’lik galibiyetlerle almayı başardı.

İki kulüp arasında oynanan 3 ve 4.karşılaşmalar ise 2014/15 sezonunda oldu. Bu sezonun ilk maçını sahasında Amedspor 4/1’lik galibiyetle tamamlarken ikinci maç ise 2/2’lik beraberlikle sonuçlandı.

Bandırmaspor Amedspor

Son olarak 2015/16 sezonlarında karşılaşan iki takım arasındaki maçların ilkini Amedspor deplasmanda 2/1’lik galibiyetle alırken son karşılaşma ise Diyarbakır’da 3/3’lük beraberlikle sonuçlandı.

Böylelikle iki kulüp arasında oynanan altı maçta iki galibiyet ve iki beraberlik alınmış oldu.

Gol olarak ise Amedspor rakibine 13 gol atarken Bandırmaspor’da buna karşılık 13 gol atmayı başardı. Hem sonuçlarda hem de gol tablosunda iki kulüpte birbirine karşın üstünlük kuramadı.

Muhabir: Onurcan GÜLER