Diyarbakır ekibinin yeni sezon öncesi yaşamış olduğu zorlukları açıklayan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, “Nedir zorluğumuz tesis eksiğimiz, kurumsallaşma, futbolun bilimsel yönünü oynatmaya çalışan Ersun Yanal hocanın isteklerini yerini getirme, çok iyi bir takım ortaya çıkarıp üst lige çıkmadır. Emin olun ki gecemizi gündüzüme katıyoruz” dedi.

Amedspor - Boluspor maçı hangi kanalda? Amedspor - Boluspor maçı hangi kanalda?

Amedspor Taraftarı Ersun Yanal'ı Gülümsetti

YOĞUN GÜNDEMİMİZ VAR
Elaldı, “En önemli nokta sportif başarıdır. Bunun içinde doğru transferleri yapmak. Futbolcular farklı, yapı farklı 2. Lig ve 1. Lig bambaşka. Ersun hocayla Avrupa’da tespit ettiğimiz bulduğumuz futbolculara ulaşıp birebir evlerine gittik biz transferleri böyle yaptık. Bu yüzden taraftarımızdan halkımızdan biz yönetim olarak çalışıyoruz, bize sabretmelerini teknik heyetimize, hocamıza ve bizlere. Bu hızlı dönen süreç içerisinde mutlaka eksiklerimiz olacaktır bunu emin olun görüyoruz. Yetişebildiğimiz oranda yapılacak bütün değişiklikler yapılacaktır.

Amedspor’un Görüştüğü Futbolcular Belli Oldu!

“HALKIN TALEBİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”
Çıktığımız lig yeni bir ligdir. Bunun için sabredin, eksiklerimiz olursa eleştirinizi yapın tabi ki. Halkın talebi bizim için önemlidir. En kısa zamanda taraftarın desteğiyle en doğrularını çıkarmaya çalışacağız” dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER