TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki sekizinci hafta karşılaşmalarında Kastamonuspor, Sarıyerspor ile karşılaştı. Maçta iki takımın da önemli pozisyonları yaşanırken, karşılaşma ise 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Önemli bir 3 puanı kaçıran iki takım da kritik liderlik averajından ellerini çekti. Kastamonuspor, 18 puana sahip olan Batman Petrolspor’un arkasından 17 puana, Sarıyerspor ise 16 puana razı oldu.

Elazığspor’un dört futbolcusu dün siftah yaptı! Elazığspor’un dört futbolcusu dün siftah yaptı!

“KASTAMONU SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

Karşılaşma sonrası GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün resmi sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Aygün, “Yaşanan hakem katliamları maalesef bitmiyor. Son haftalarda puanlarımız sürekli hakemler tarafından çalınıyor. ‘Kastamonu sahipsiz değildir!’ diyerek ilk günde beri, bağırdım. O bağırışlarım devam ediyor. Özellikle geçen haftaya kadar çok susmuştum.”

KASTAMONUSPOR LİG’DEN ÇEKİLEBİLİR!

“Birçok takımın başına gelen birtakım hakem katliamları vardı. Bu nedenle susmayı tercih ettim ama görünüyor ki bir şey ifade etmeyecek. Türkiye Futbol Federasyonuna hakemlerle ilgili seslendim. Görüyoruz ki hiçbir şey yapılmamış ve hakem katliamları GMG Kastamonuspor üzerinde devam ediyor. Bu şartlarda hem oyuncularımızın hem de hocalarımızın emekleri ciddi anlamda çalınıyor. Kastamonu'nun gururuyla oynanıyor. Buna izin veremem. Yarın (Pazartesi) bir yönetim kurulu toplantısı yapacağız. Bu toplantıda, takımı ligden çekmek dahil bir çok konuyu gündeme getireceğiz.” İfadesini kullandı.

Muhabir: Devrim AKTÜRK