İşte çok fazla uyumanın vücuda verdiği 7 zarar! İşte çok fazla uyumanın vücuda verdiği 7 zarar!

2024 yılının en çok merakla beklenen yapımlarından biri olan Dedemin Gözyaşları, 20 Eylül’de sinemaseverlerle buluşmak üzere hazırlıklarını tamamladı. Batmanlı yapımcı ve yönetmen İhsan Taş’ın uzun bir süre titizlikle çalıştığı film, duygu dolu hikâyesi ve etkileyici sahneleriyle dikkat çekiyor.

Erkan Petekkaya Ihsan Taş Oyuncuyönetmen

Başrollerinde Türk sinemasının usta isimlerinden Halil Ergün, Erkan Petekkaya ve Ali Kürşat Uzun’un yer aldığı filmde, Cem Kılıç, Seda Tosun, Turgay Tanülkü, Sinem Yıldırım, Ali İpin, Aliye Uzunatağan ve Elif Kaya gibi başarılı oyuncular da bulunuyor. Senarist ve yönetmenliğini İhsan Taş’ın üstlendiği Dedemin Gözyaşlarının yapımcılığını da Oktay Öndeş ile birlikte üstleniyor. Filmin, duygu yüklü senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla sinemaseverlere unutulmaz bir deneyim sunması bekleniyor.

İHSAN TAŞ KİMDİR?
1980 yılında Batman’da Dünya’ya gelen (Senarist, yapımcı, yönetmen) İhsan Taş, 2002 yılında sanat camiasına giriş yaptı. Birçok Gazete ve Dergilerde görev yaptıktan sonra 2012 yılında kendi soyadını taşıyan “Taş Film” şirketini kurdu. İşte İhsan Taşa'ın filmografisi:

Filme Gel. 5 Ocak 2024.
Dedemin Gözyaşları 20 Eylül 2024.
Parayı Bulduk. 29 Aralık 2017.
Temel ile Dursun İstanbul'da. 5 Şubat 2016.
Kaçış 1950. 10 Nisan 2015.
 

Kaynak: Haber Merkezi