Diyarbakır’da “Avrupa Hareketlilik Haftası” maratonu başlıyor! Diyarbakır’da “Avrupa Hareketlilik Haftası” maratonu başlıyor!

Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru 4 ila 5 derecek düşecek. Hafta sonu ülkede iç kesimlerde ise sağanak etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmeye göre, sıcaklıkların bu yıl uzun süren sıcaklar bu hafta itibariyle sona eriyor. Verilere göre, bu yıl termometrelerde 40’ın altına düşmeyen Diyarbakır’da bu hafta sıcaklıklar yavaş yavaş azalıyor.

Diyarbakır Hava Durumu Sıcaklık Sur Gölge

DİYARBAKIR’DA SICAKLAR BİTİYOR
Diyarbakır Hava Tahmini raporuna göre, Diyarbakır’da bugün hava durumunun ise parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Diyarbakır için bugün sıcaklık 38 dereceye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 35 derece civarında olması bekleniyor. Rüzgâr genellikle hafif esintili olacak. Diyarbakır'ın bugünkü yağış ihtimali yüzde 0 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 38 derece olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 20 derece olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Diyarbakır Sıcaklık Termometre Hava Durumu

DİYARBAKIR’DA YARIN HAVA SICAKLIĞI 4 DERECE BİRDEN DÜŞECEK
Diyarbakır'da yarınki hava durumu ise, sabah saatlerinde az bulutlu 24 derece olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın az bulutlu 33 derece, akşam saatlerinde açık 30 derece, gece açık 23 derece olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLAR TAMAMEN BİTİYOR MU?
Meteoroloji verilerine göre, önümüzdeki hafta ise Diyarbakır'da en yüksek sıcaklığının 38 derece, en düşük sıcaklığın ise 19 derece olması bekleniyor. Diyarbakır hava durumuna göre, önümüzdeki hafta çoğunlukla parçalı bulutlu geçecek. 16 Eylül Perşembe-17 Eylül Cuma günleri ise yağmur bekleniyor. 

Diyarbakır 7 günlük hava durumu
15 Eylül Pazar: 38 derece
16 Eylül Pazartesi: 34 derece
17 Eylül Salı: 32 derece
18 Eylül Çarşamba: 33 derece
19 Eylül Perşembe: 28 derece
20 Eylül Cuma: 29 derece
21 Eylül Cumartesi: 30 derece
22 Eylül Pazar: 28 derece

Muhabir: Remziye ÇELİK