Diyarbakır ekibinin geçtiğimiz sezon en golcü ismi olmayı başaran Berk İsmail Ünsal, bugün itibariyle kulübe veda etti. Önce kulüpten sonrada Ünsal’dan karşılıklı olarak teşekkür açıklaması geldi.

DİYARBAKIR ŞEHRİNE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER

Ünsal yaptığı veda açıklamasında, “Sevgili Amedsporlular, Amedspor’u hak ettiği yere taşımak için müthiş bir mücadele verdik ve bu yolda büyük bir adım attık. Bu takıma da şampiyonluk yakışırdı. Bugün itibariyle güzel anılarla aranızdan ayrılıyorum.

Diyarbakır'da işler karışacak! Taraftarlar Amedspor mu diyecek Derbi mi? Diyarbakır'da işler karışacak! Taraftarlar Amedspor mu diyecek Derbi mi?

Burada olduğum süre boyunca profesyonelliği ile sorunsuz bir yönetim sergileyen başkanımız Aziz Elaldı’ya, başkan vekilimiz Baran Durmaz’a, eski teknik direktörlerimiz Serdar Bozkurt, Mesut Bakkal ve bu sene çalışma fırsatı bulduğum Ersun Yanal hocama, tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekiplere, desteğinizi hiçbir zaman eksik etmediğiniz için sizlere, beni ve ailemi en güzel şekilde misafir edip, evimizde hissettiren Diyarbakır şehrine yürekten teşekkürler.

Yolunuz açık olsun, sağlıcakla kalın” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi