Amedspor'un maçı Diyarbakır'da oynanacak! Amedspor'un maçı Diyarbakır'da oynanacak!

2023/24 sezonunun son haftalarında Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan Iğdırspor maçında, maçın yanı sıra taraftarların gündemini meşgul eden konu ise “sahte bilet” olmuştu. Binlerce taraftar sahte bilet sebebiyle karşılaşmaya alınmazken, yönetime de tepkiler gelmişti.

AZİZ ELALDI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Amedspor yönetiminin yaptığı toplantıda açıklamalar yapan Aziz Elaldı, “Geçen sene sahte bilet olayı yaşandı. Sahte bilet olayını biz aşağı yukarı açığa çıkardık. Bununla ilgili de samimi itiraflarda bulundular. Tabi bu geçen sene mahsus değil. Bu çeteleşmiş yapı geçen sene biz maçlara çıkıyorduk maçlar 14 15 bin kişi var bizim sattığımız bilet dört bin beş bin. Bizim zamanımızda tespit etti onunla ilgili de başka yapılacak bir şey olur mu olmaz mı bir saatten sonra bilmiyoruz tabi ki de. Ama şuanda passolig sistemi bu tür pisliklerden kurtulduk” demişti.

TARAFTAR DAVA AÇILMASI TALEBİNDE BULUNDU

Eyyüp Eser Karayel isimli Amedspor taraftarı ise Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın açıklamaları sonrası suçlular ve suçu gizleyenler hakkında soruşturma açılmasına ve iddianame hazırlanarak dava açılmasını talep ederek mahkemeye başvurdu.

Muhabir: Onurcan GÜLER