Bismil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan temizlik ve dezenfekte çalışması devam ediyor. İlçenin en işlek caddelerinden biri olan İstasyon Caddesi ve Sanat Sokağı’nda köpüklü su ile dezenfekte edilerek yıkandı. Cadde ve Sanat sokağında dezenfekte ve yıkama çalışmasına Bismil Belediye Eş başkanları Mizgin Ekin, Güven Tanrıkulu, Belediye Başkan Yardımcısı Mecnun Çetin, Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Temizlik çalışmasına katılan Belediye Eş başkanları yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, vatandaşlar alkışlarla çalışmaları destekledi.

Bu ilin Diyarbakır’la arasında 27 derece fark var! Bu ilin Diyarbakır’la arasında 27 derece fark var!

İLÇEDEKİ VATANDAŞLARA TEMİZLİK ÇAĞRISI
Herkesin çevre temizliğine dikkat etmesini isteyen Bismil Belediye Eş başkanı Mizgin Ekin, çevre temizliği, hem insan sağlığını, hem başkalarının sağlığı için önemli olduğunu belirterek, sağlıklı bir toplum, sağlıklı bir çevre için çevrenin ve doğanın koruma gerektiğini söyledi. 

Bismil’de herkesin evi olduğunu belirten Bismil Belediye Eş başkanı Güven Tanrıkulu, vatandaşlardan evlerinin temizliğine dikkat edildiği gibi çevrenin de temizliğine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Bülten