Diyarbakır temsilcisi tarihinde ilk kez 1. Lig’de forma terletme imkanı bulmuşken bu sezon çıkmış olduğu 8 karşılaşmanın ardından en fazla forma terleten futbolcular da belli oldu. Peki Amedspor’da en fazla oynayan futbolcu bu sezon kim oldu? İşte yanıtı…

Nurullah Aslan Milli Takımın Kalecisiyle Yarışıyor!Nurullah Aslan

8 HAFTANIN SONUNDA FORMAYI KİMSEYE VERMEDİ!

Amedspor’un yeni transferi! 3 maçta yalnızca 50 dakika oynadı Amedspor’un yeni transferi! 3 maçta yalnızca 50 dakika oynadı

Amedspor’un iki ismi var ki gösterdikleri performansları ile formalarını 8 haftada kimseye kaptırmadı. Kalesinde başarılı olan file bekçisi Nurullah Aslan ve orta saha futbolcusu Yohan Cassubie kulübün şuana kadar en fazla oynayan ve süre alan isimleri oldu.

8 maçın 8’inde de görev alan futbolcular süre olarak ise toplamda 720 dakika sahada kalmayı başardılar. Aslan, geçtiğimiz Erokspor karşılaşmasına kadar ligin en az gol yiyen kalecisiydi. Ancak 4/0’lık mağlubiyetin ardından bu sonuç değişti.

Amedspor’un Görüştüğü Yeni Isim Yohan Cassubie! (2)Cassubie’de aynı şekilde 8 maçta şans buldu. Ancak şuana kadar herhangi bir gol katkısında bulunamadı.

EN AZ SÜRE ALAN İSİM KİM OLDU?

Bu sezon sahaya çıkan futbolcular arasında en az süre alan futbolcu ise Veli Çetin oldu. Tecrübeli defans oyuncusu şuana kadar yalnızca 10 dakika süre alabildi.

Muhabir: Onurcan GÜLER