Amedspor taraftarı merak etti sordu! Ne olacak bu hâl? Amedspor taraftarı merak etti sordu! Ne olacak bu hâl?

Diyarbakır kulübü Amedspor’un şampiyonluk hedefleri devam ederken kulüp geçtiğimiz hafta maç fazlalığıyla liderliğe oturmuş bu hafta ise haftayı bay geçerek liderliği bir hafta aradan sonra kaybetmişti. Kulüp bu hafta sahasında Karaman FK’yı konuk etmeye hazırlanırken iki futbolcu var ki dikkatleri çekiyor. İkisi de defans mevkiinde oynayan futbolcular gösterdikleri performansları ile beğenileri kazandı.

AMEDSPOR’DA VELİ ÇETİN VE UĞUR ADEM GEZER’İN PERFORMANSLARI

Amedspor şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda iki defans oyuncusundan da oldukça iyi bir verim elde ederek birçok gole de imza attılar. Ahmet Dereli’nin forvet olarak bir gol kaydettiği sezonda Uğur Adem Gezer ve Veli Çetin toplam altı gole imza atarak başarılı bir grafik ortaya koymakta. Özellikle Veli Çetin geçtiğimiz yıllarda oynamakta olduğu Menemenspor’da kulübün en golcü dördüncü ismi olmayı da başarmıştı. Oyuncunun Amedspor performansı da oldukça dikkat çekerken üç gole doğrudan katkı sağlayan futbolcu adeta Sergio Ramos gibi defansın gol kralı. Uğur Adem Gezer’de bu zamana kadar performans ortaya koyduğu kulüplerde en fazla golü Amedspor’da atarak kendi rekorunu da kırmış oldu. Üç gole imza atmayı başaran Gezer’in de sezon sonuna kadar gollerini artırması bekleniyor.

Amedspor’un şampiyonluk yolunda attığı sağlam adımlara gol atarak katkı sunmayı başaran oyuncular kulübün golcü defansları da olmayı başardı.

Muhabir: Onurcan GÜLER