Merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde organize bir biçimde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın (8) soruşturması devam ediyor. Yürütülen soruşturma kapsamında her gün yeni bir gelişme yaşanırken, Narin'in cansız bedeninin taşındığı çuvalların serisi itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın evinde çıkmış ve yenge Hediye Güran’ın da tutuklanmasıyla birlikte tutuklu sayısı 12’ye yükselmişti.

Diyarbakır'da otel fiyatları uçtu: Günlük ev fiyatlarına rağbet arttı Diyarbakır'da otel fiyatları uçtu: Günlük ev fiyatlarına rağbet arttı

NARİN’İN İSMİYLE KADIN KUAFÖRÜ AÇTILAR
Narin Güran’la ilgili soruşturma devam ederken, sosyal medyada Narin'in ismi ve fotoğrafının yer aldığı bir kuaför dükkanı açıldığına dair bir görüntü paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan Narin'in ismi ve fotoğrafıyla açılan kadın kuaförü tepkilere sebep oldu. Narin'in fotoğraflarını dükkan camına bastırdıkları, üst camdaki görsellerde ise gelin başı fotoğraflarının yer aldığı görüldü. Dükkanın adı da Narin ismini taşırken, yapılan yorumlarda bu davranış eleştiri konusu oldu.

NERESİ OLDUĞI BİLİNMİYOR
Narin'in ismi ve fotoğrafıyla açılan kadın kuaför dükkanının yeri, hangi ilde olduğu ise bilinmiyor.

Kaynak: Haber Merkezi