2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Amedspor, Çarşamba (6 Mart) günü Isparta deplasmanında Ispartaspor ile karşılaşacak.

ISPARTASPOR DİYARBAKIR’DA İYİ AĞIRLANDI

Amedspor geçtiğimiz dönem misafir olarak ağırladığı Ispartaspor’u dostluk havasında karşılamış, Ispartaspor yönetimi de Amedspor yönetimine gül lokumu getirmişti. Fakat ligin ikinci yarısındaki karşılaşma öncesinde Ispartaspor’un maça iki gün kala kulübün sosyal medya hesabından yapmış olduğu taraftar yasağı açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

ISPARTASPOR TARAFTARLARI BİLE TEPKİ GÖSTERDİ

Ispartaspor öylesine bir açıklama yaptı ki Amedspor taraftarlarının tepkisini çekmekle kalmadı kendi taraftarlarından bile tepki gördü. Kulübün resmi instagram hesabından yapılan açıklamada karşılaşma için Amedspor taraftarlarına deplasman yasağı getirilmesinin yanı sıra bir de Diyarbakır ve çevre illerden gelecek kişilerin şehre alınmayacağı yönünde açıklama infiale sebep oldu.

DİYARBAKIR'DAN VE ÇEVRE İLLERDEN GİDECEKLERE ENGEL

Ispartaspor’un yaptığı açıklamada, “Amed Sportif Faaliyetler takımının geçmiş dönemlerde deplasmanda ve evinde oynadığı müsabakalar göz önüne alarak yapılan değerlendirme sonucunda, AMED SPORTİF FAALİYETLER TAKIM TARAFTARLARININ ISPARTA ATATÜRK STADYUMUNA ALINMAMASINA ayrıca müsabaka İçin Diyarbakır'dan ve çevre illerden İlimize gelecek olan taraftarların giriş noktalarında ilimize girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.” Denildi.

İşte Amedspor ve Ispartaspor taraftarların sosyal medyadan gösterdikleri tepkileri şu şekilde:

Amedspor, Kocaelispor maçı sonrası PFDK’ya sevk edildi Amedspor, Kocaelispor maçı sonrası PFDK’ya sevk edildi

Muhabir: Onurcan GÜLER