Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan ve çekimlerine Kapadokya’da başlanan Güzel Aşklar Diyarı, masalsı mekanları ve güçlü hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da çok iddialı. Halil Ergün, Özgü Kaya, Meltem Cumbul gibi isimlerin yanı sıra genç Burak Berkay Akgül gibi genç oyuncuların kadroda yer aldığı dizinin çekimlerinin nerelerde olacağı ve dizinin ne zaman ekrana geleceği de merak konusu oldu.

Mahsun Kırmızıgül Diyarbakır Dizii

ÇEKİMLERİN BİR KISMI DİYARBAKIR’DA OLACAK
İzleyicinin büyük bir merakla beklediği dizinin çekimleri, Kapadokya’nın eşsiz doğasında gerçekleşiyor. Kapadokya’nın yanı sıra Karadeniz Bölgesi, İzmir ve Diyarbakır’da da çekimleri yapılacak olan dizi, hikayesi ile olduğu kadar mekanları ile de adından söz ettirecek.

Diyarbakır’da hazineye ait 9 tarla kiraya verilecek! Diyarbakır’da hazineye ait 9 tarla kiraya verilecek!

Dizi Diyarbakır’da Da Çekilecek! Müzikler Mahsun Kırmızıgül’den

MAHSUN KIRMIZIGÜL İMZALI
Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu; Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimleri buluşturuyor.

Müzikleri Mahsun Kırmızıgül’e ait Güzel Aşklar Diyarı dizisi, yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

Kaynak: Haber Merkezi