Yaklaşık 2 yıl boyunca sahne, senaryo ve oyunculuk eğitimlerinden geçen ve 3 sezondur BKM’de kapalı gişe oynayan Çok Güzel Hareketler 2, Eser Yenenler kaptanlığında seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Diyarbakır’da zengin olmak için burada toplanıyorlar! Diyarbakır’da zengin olmak için burada toplanıyorlar!

KÜRTÇE ŞARKI EŞLİĞİNDE HALAY ÇEKTİLER 
İlk kez 11 Şubat 2024 tarihinde Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezi'ne gelen Çok Güzel Hareketler 2 ekibi Diyarbakırlılara unutulmaz bir gece yaşatmıştı. Bol kahkahalı geçen gecede ekip sahne önünde Kürtçe şarkı eşliğinde halay çekmişti.

GÖSTERİM İLERİ TARİHE ERTELENDİ 
Diyarbakır'da yoğun talep üzerine ekibin 19 Mayıs'ta tekrar geleceklerini duyurmuştu. Fakat 19 Mayıs'ta düzenlenecek tiyatro gösterimi iptal olarak ileri bir tarihe ertelendiği ekip tarafından mesaj yoluyla bilet alanalara iletildi.

Ekibin gönderdiği mesajda, "Değerli Müşterimiz, 19.05.2024 tarihinde, SEZAİ KARAKOÇ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ 'nde gerçekleşmesi planlanan, ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 etkinliği ileri bir tarihe ertelenmiştir. Biletleriniz belirlenecek yeni tarih için geçerlidir. Biletinizi değiştirmeden kullanabilir ya da iade edebilirsiniz. Biletlerini iade etmek isteyen müşterilerimizin, bilet satın alırken kullandıkları ödeme tipine göre ilgili formu doldurarak müşteri hizmetlerimize iletmesini rica ederiz.” İfadeleri kullanıldı.

GÖSTERİM TARİHİ BELLİ DEĞİLDİR 
Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde gösterime girecek tiyatronun tarihi şu anlık belli değildir. Her hangi bir duyuru olduğunda Mücadele Gazetesi olarak sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz...

Muhabir: Abdullah AKYOL