Diyarbakır'da şüpheli yangın! Oyun grupları yandı Diyarbakır'da şüpheli yangın! Oyun grupları yandı

Oğuzhan Atsız, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti seçmenine yönelik hakaret içerikli paylaşımlarıyla gündeme geldi. İstanbul doğumlu olan Atsız, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlar nedeniyle İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatıldı. Peki, Oğuzhan Atsız kimdir? Nereli, kaç yaşında ve tutuklandı mı? İşte detaylar...

ALİ YERLİKAYA DUYURDU
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden 'Gereği yapıldı-28' başlığıyla açıklama yaptı.
Bakan Yerlikaya, "Sosyal medya üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Aziz Milletimize ve AK Parti seçmeni milyonlarca vatandaşımıza hakaretlerde bulunan Oğuzhan (Atsız) Şahin adlı şahıs, yakalanarak gözaltına alındı" dedi.

OĞUZHAN ATSIZ KİMDİR?
Oğuzhan Atsız, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti seçmenine yönelik hakaret içeren paylaşımlarıyla gündeme geldi. İstanbul doğumlu olan Atsız, ilk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamladı. Gençlik yıllarında çeşitli derneklerde projelerde yer aldı ve bir dönem Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştı.
Atsız, sosyal medyada CHP propagandası yapmanın yanı sıra, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı tehdit eden paylaşımlar da yapmıştır. Ayrıca, Twitter hesabında Mansur Yavaş hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle işten çıkarıldığı iddia edilmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi