Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu: Sanki ben öldürmüşüm! Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu: Sanki ben öldürmüşüm!

Türkiye, "Kayıp Narin bulundu mu?" sorusunun cevabını 19 gündür ararken bugün Narin’den acı haber geldi. 21 Ağustos tarihinde evinin yakınlarında kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni köye 1,5 kilometre uzaklıkta Eğertutmaz deresi kenarındaki çuval içinde bulundu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN NARİN MESAJI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından küçük Narin'e ilişkin mesaj paylaştı.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah na’şına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok. Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık. Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız. Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.

Kaynak: Haber Merkezi