Kızıl Goncalar Şükrü Necati Şahin’in kaleme aldığı etkili senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla 2. Sezonu 30 Eylül’de açacak. Ömür Atay’ın yönettiği Gold Film imzalı dizinin kadrosuna çok değerli bir oyuncu katılıyor. Deli Yürek dizisinde hayat verdiği  Kuşçu karakteriyle hafızalarda yer eden Emin Gürsoy “Kızıl Goncalar”la anlaştı.

Emin Gürsoy Lokman rolüyle katıldığı dizinin 7 Ekim’de yayınlanacak 2. Sezon 2. Bölümünde ekibe dahil olacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Cüneyd’le (Mert Yazıcıoğlu) Lokman’ın yolları kesişecek.

Now'da ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı. Dizinin ikinci sezonu 30 Eylül’de izleyiciyle buluşacak.

EMİN GÜRSOY KİMDİR?
Tiyatro oyuncusu ve yönetmeni, sinema ve dizi oyuncusu, senarist. 12 Mayıs 1968, Denizli’nin Güney ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise eğitiminin ardından 1994 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Ayrıca İtalya Workcenter of Jerzy Grotowski’de oyunculuk eğitimi aldı.

Antalya, Van, İzmit Şehir Tiyatrolarında uzun yıllar görev almıştır. 2005 yılında İzmir Şehir Tiyatrosu kadrosuna dahil olarak 2007 yılına kadar çeşitli oyunlarda yer aldı.

Diyarbakır’ın meşhur yemekleri nelerdir? Diyarbakır’ın meşhur yemekleri nelerdir?

Emin Gürsoy, tiyatro çalışmaları yanı sıra 1997 yılından itibaren Baba Evi, Deli Yürek, Muhteşem Yüzyıl, Kalk Gidelim, Karakomik Filmler, Kuruluş Osman, Yeşil Deniz Mülenyum gibi birçok film ve dizide rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi