Amedspor’u da destekleyen Urfa kökenli Kürt futbolcu Deniz Undav, Almanya Milli Takımı’na seçilme sürecini anlattı. Undav, Türkiye’ye gelmek istediğini de belirttiği açıklamasında, Almanya Milli Takımı’nda oynamak istediğini de ifade etti.

TÜRKİYE’YE GİTMEYİ ÇOK İSTERDİM

Undav, “Benim için ilk başta çok garip oldu. Çünkü antrenörüm Milli Takım antrenörünün kendisini aradığını ve benim numaramı istediğini söyledi. O zaman beni arayacağını anladım ve bu muhtemelen çok olumlu olacak. Sonra anneme, babama, eşime ve herkese anlattığımda öyleyse evet başardın. Sanırım babam benimle çok gurur duyuyordu.

Denizundav

Diyarbakırspor ayağa kalktı hedeflerini duyurdu! Diyarbakırspor ayağa kalktı hedeflerini duyurdu!

Çünkü bende Türkiye’ye gitmeyi çok isterdim ama Almanya için oynamak istiyordum. Ve sonra bu iş ve benim için bile çok zordu ama bence babam için bambaşka bir şeydi. Yani duygusal olarak” dedi.

Undav ayrıca sosyal medyada hakkında yapılan yorumlar içinse, “Belki en iyi futbolcu değilim ancak en kötü futbolcu da değilim. Zaten hiçbir şey bilmeyen insanlar seni aşağılamak ister. Sosyal medyadan ne yapalım diyorlar hadi biraz kötü yorum yazayım. Bu yüzden yorumlar da beni etkilemiyor” dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER