Ahmet Aslan Diyarbakır’da konser verecek! İşte tarihi Ahmet Aslan Diyarbakır’da konser verecek! İşte tarihi

Diyarbakır’da 22 Ekim 2024 Salı günü için su kesintisi yaşanacak yerleri DİSKİ duyurdu. Peki nerelerde ve hangi saatler aralığında su kesintileri yaşanacak?

NEDEN KESİNTİ YAŞANACAK?

DİSKİ yarın için kesinti yaşanacak yerleri açıkladı. İşte DİSKİ’nin yaptığı açıklama:

“Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü Mahabad Bulvarı üzerinde bulunan imarda yapı alanı içerisinde kalan mevcut içme suyu hatları iptal edilerek yerlerine yeni döşenmiş boru hatlarından ikincisinin mevcut şebekeye bağlanma işlemi 22.10.2024 tarihinde yapılacaktır. Çalışmalardan dolayı saat 02:00'dan başlayıp öğlen saatlerine kadar (arazide çıkabilecek olumsuzluklar karşısında bu saat aralığı uzatılabilir) Yenişehir ve Sur ilçelerinin bazı bölgelerinde zorunlu su kesintisine gidilecektir.

Temel yaşam kaynağı olan içme suyu arzında herhangi bir sorun yaşanmaması için DİSKİ, tüm olumsuzlukları göz önünde bulundurarak planlı şekilde çalışmalarını yürütmektedir.

SU KESİNTİSİ YAŞANABİLECEK MAHALLELER

Yenişehir; Aziziye genel ( TOKİ 1.Etap ve 2.Etap dahil) Yolaltı (TOKİ 3.Etap), 88 Evler, 7. Kolordu Komutanlığı, Gürdoğan, Dönümlü, Elidolu Mahalleleri

Sur; Bağıvar, Tanoğlu, Kabasakal, Üniversite Kız Yurdu, Fetih Mahallesi (Villalar Bölgesi), Yukarıkılıçtaşı (Villalar Bölgesi) ve Sur ilçesine bağlı kırsal mahalleler.”

Kaynak: Haber Merkezi