Salim Güran’ın Galip Ensarioğlu'nu ziyaret ettiği ortaya çıktı! Salim Güran’ın Galip Ensarioğlu'nu ziyaret ettiği ortaya çıktı!

Diyarbakır hava sıcaklığının bugün yüksek seviyelere kadar çıkması beklenirken komşu iller Adıyaman ve Elazığ'ın da hava durumu belli oldu. Tunceli ise çevre iller arasında en serin olan il olarak geçmekte. İşte güncel sıcaklık tahminleri...

Sıcaklık Park Kalabalık Insan Diyarbakır Hava Durumu

DİYARBAKIR 40 DERECEYİ AŞIYOR ADIYAMAN VE ELAZIĞ BÖYLE
Sıcaklığın 41 dereceye kadar çıkması beklenirken meteoroloji il il uyarılarını yaptı. Buna göre Adıyaman'da hava durumunun bugün güneşli olacağı tahmin edilmektedir. Adıyaman için bugün sıcaklık 38 dereceye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 37 derece. Rüzgâr genellikle hafif esintili olacak. Adıyaman'ın bugünkü yağış ihtimali tahmini yüzde 0 seviyelerinde. Beklenen tahmini nem oranı yüzde 21, çiy noktası 8 derece ve basınç değerinin 1005 mb olacağı tahmin edilmektedir.

Sıcaklıklar artıyor Bu hafta hava nasıl olacak

Elazığ'da hava durumunun bugün güneşli olacağı tahmin edilmektedir. Elazığ için bugün sıcaklık 34 dereceye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 34 derece. Rüzgâr genellikle hafif esintili olacak. Elazığ'ın bugünkü yağış ihtimali tahmini yüzde 0 seviyelerinde. Beklenen tahmini nem oranı yüzde 31, çiy noktası 11 derece ve basınç değerinin 1009 mb olacağı tahmin edilmektedir.

TUNCELİ SERİN GEÇİYOR! İMKANI OLAN KAÇIYOR
Çevre illerde hava sıcaklıkları oldukça yüksek seviyelerde seyrederken Tunceli'de ise sıcaklık 36 dereceye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 32 derece. Rüzgâr genellikle hafif esintili olacak. Tunceli'nin bugünkü yağış ihtimali tahmini yüzde 10 seviyelerinde. Beklenen tahmini nem oranı yüzde 39, çiy noktası 12 derece ve basınç değerinin 1009 mb olacağı tahmin edilmektedir.

Muhabir: Onurcan GÜLER