Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’la ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Adli Tıp tarafından yapılan incelemelerde boğularak öldürüldüğü tespit edilen Narin için hazırlanan “Histopatoloji” raporunun detayları ortaya çıktı.

Narin olayında dikkat çeken Enes Güran detayı! Narin olayında dikkat çeken Enes Güran detayı!

BOYUN BÖLGESİNDE KANAMA VAR!

Narin’in bedenine ait bölümlerin birçok yerinde çürüme ve sıvalaşma meydana geldiği belirtilirken, raporda Narin’in boyun ön kas gruplarında kanama olduğu yazılıyor.

Habertürk'te yer alan habere göre; ortaya çıkan bu raporu değerlendiren Adli Tıp ve Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Sadık Toprak, "Muhtemelen elle boğulduğunu düşünüyorum. Bu tür çocuk ölümlerinde genellikle katil ellerini kullanır. Çünkü karşısındaki güçsüz bir çocuk var" dedi.

NARİN ARAÇ İÇİNDE Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?

Narin’le ilgili olarak DNA izleri, cinayetin işlendiği yerle ilgili bilgiler vermeye başlarken, amca Salim’in ellerinde, araç direksiyonunda ve aracın ön koltuğunda çıkması, cinayetin araç içinde işlendiği ihtimalini de güçlendirmekte.

Diğer bir ihtimal ise amca, Narin’i hemen araca yakın bir yerde boğarak öldürdü ve hemen battaniyeye sarıp aracın içine koydu. Salim’in eline bulaşan sıvılar da araç içine bulaştı.

Kaynak: Haber Merkezi