Diyarbakır’da katil zanlısını dövmesi yakalattı: İfadesi pes dedirtti Diyarbakır’da katil zanlısını dövmesi yakalattı: İfadesi pes dedirtti

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı arasındaki bölgede çıkan yangın sonrası Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Yangına müdahale çalışmalarının başladığı andan itibaren uyguladığı destekler kapsamında hayatını kaybeden vatandaşlar için kurulan taziye evleri ve yangından etkilenen mahallelerdeki vatandaşlara her gün düzenli olarak yemek ikram etti. Belediye ekipleri, 14 bin 735 kişilik yemek desteğinde bulundu. Ayrıca çocuk ve kadın alanında atılacak adımlar tespit edildi.

Diyarbakır’daki Yangına Ilişkin Yeni Gelişme!

AİLELER ZİYARET EDİLDİ
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Mardin Milletvekili Beritan Güneş Altın ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı uzmanları, çocuk alanında faaliyet gösteren sivil toplum uzmanları ile birlikte 3 köyde 15 aileyi ziyaret etti. Taziye dileklerini ileten heyet, çocuk ve kadın alanında atılacak adımları tespit etti.

HASTA VE HASTA YAKINLARINA GÜNDE 700 KİŞİLİK YEMEK İKRAMI
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesinde çevre il ve ilçelerden Diyarbakır’a tedavi görmek için gelen hasta ve hasta yakınları misafir ediliyor. Hasta vatandaşlara ve refakatçilerine tedavi gördükleri süre boyunca günlük 350 kişilik kahvaltı, 350 kişilik akşam yemeği olmak üzere toplam 700 kişilik yemek ikram ediliyor.

Kaynak: Bülten