Diyarbakır’da kadın ve gençler için sosyal girişimcilik hamlesi! Diyarbakır’da kadın ve gençler için sosyal girişimcilik hamlesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni bir ilan verdi. İlan çerçevesi kapsamında; Sosyal Hizmetler ve Yardım İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde doğum yapmış ihtiyaç sahibi kadınlara dağıtılmak üzere anne bebek destek paketi alımı işi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale ve teklif açma tarihinin 23 Ekim 2024’te saat 11.00’da açılacağı aktarıldı.

3 BİN ADET ANNE BEBEK DESTEK PAKETİ ALINACAK

Tekliflerin sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacağı öğrenildi. Sosyal Hizmetler ve Yardım İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde doğum yapmış ihtiyaç sahibi kadınlara dağıtılmak üzere anne bebek destek paketi alımı işinin yapılacağı belirtildi.

Sosyal Hizmetler ve Yardım İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde doğum yapmış ihtiyaç sahibi kadınlara dağıtılmak üzere 3 bin adet anne bebek destek paketi alımı işinin yapılacağı Büyükşehir’de ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabileceği notu düşüldü.

Muhabir: Devrim AKTÜRK