Son zamanlarda artan trafik ve park sorunları nedeniyle sık sık gündeme gelen ve kentin en işlek sokaklarından biri olan Merkez Yenişehir ilçesi Ofis Semtindeki Sanat Sokağı motorlu taşıtlara tamamen kapatıldı. Sokağın trafiğe kapatılma kararı ise, pankart ile sokağa asıldı.

SANAT SOKAĞI’NDA SORUNDU, ORTADAN KALDIRILDI: UYMAYANLARA CEZA

Sanat Sokağı’nda adeta kangren haline dönüşen park sorunu sürekli şikayetlere neden oluyordu. Alınan yasak kararı ile, sorun tamamen ortadan kalkmış olacak. Ofis Sanat Sokağı’nda alınan yasak kararı ise, şu ifadelerle duyuruldu: “Sanat Sokağı 20/09/2024 tarihi itibari ile bütün motorlu araçların girişine ve parkına kapatılmıştır. Uymayanlar mobeseden 7/24 takip edilip cezai işlem uygulanacaktır.”

MÜCADELE SORUNU YAZMIŞTI

Diyarbakır, Sur Kültür Yolu Festivali’ne gelecek sanatçıları beğenmedi! Diyarbakır, Sur Kültür Yolu Festivali’ne gelecek sanatçıları beğenmedi!

Öte yandan hem sokaktaki esnafın hem de halkın şikayeti üzerine Mücadele Gazetesi, daha önce de Sanat Sokağı’nda sorun olan park sorununu yazmış, sökülen park bariyerleri yeniden dikilmişti. Ancak kısa bir sonra kimliği belirsiz kişilerce park bariyerleri yeniden sökülerek yasak delinmişti.

Muhabir: Remziye Çelik