Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, 13 güvenlik görevlisi alınacağını duyurdu. Bugün başlayan başvuru tarihinin 13 Eylül Cuma günü saat: 17.00’de sona ereceği kaydedildi.

GENEL ŞARTLAR

1-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- Çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

3-Türk Ceza Kanunu'nun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı işlenen suçlar, Anayasal düzene ve düzenin işleyişine karşı suçlar, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma ve kaçakçılık suçundan mahkûm olmamak.

4-Kamu haklarından mahrum olmamak.

5-Askerlik çağına gelmiş ise Muvazzaf Askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

6-Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, vardiyalı sistemde çalışabilecek, insan ilişkisi ve iletişimi iyi, kurumsal kimliği taşıyabilecek özelliklere sahip olmak.

Diyarbakır’da çekilecek dizi ne zaman başlıyor? İşte Güzel Aşklar Diyarı konusu Diyarbakır’da çekilecek dizi ne zaman başlıyor? İşte Güzel Aşklar Diyarı konusu

ÖZEL ŞARTLAR

5188 Sayılı Kanun kapsamında çalışabilecek niteliklere haiz olmak, idare tarafından güvenlik amiri ile güvenlik şeflerine yasa çerçevesinde verdiği görevleri yapabilmek.

İŞE GİRİŞ İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Kimlik fotokopisi

2-Ehliyet Fotokopisi

4-Fotoğraf (3 Adet)

5-Adli Sicil Kaydı Ve Askerlik ile İlişiksizlik Belgesi

6-Aile tablosu (Nüfus Kayıt Örneği)

7-Öğrenim Belgesi (Diploma Fotokopisi veya E-Devlet Çıktısı)

8-Özel Güvenlik Sertifikası ve Kimlik Kartı

BAŞVURU ADRESİ

Büyükşehir’in işçi alımı başvuruları ve başvuru değerlendirmeleri sadece kariyer.diyarbakir.bel.tr web adresinden yapılacaktır. Yüz yüze başvurular kesinlikle kabul edilmeyeceği belirtildi.

Muhabir: Devrim AKTÜRK