Çınar İlçesi'nde Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ali Gaffar Okkan Fitnes Salonu yüzlerce kadına ücretsiz spor yapma imkanı sağladı. Sağlıklı yaşam için spor yapan ve bu hizmetlerden çok memnun kalan kadınlar, İlçe Kaymakamı Zikrullah Erdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır’ın gizemli tek tapınağı: Mithras Tapınağı Diyarbakır’ın gizemli tek tapınağı: Mithras Tapınağı

ŞEHİT EMNİYET MÜDÜRÜNÜN İSMİNİ TAŞIYOR 
Çınar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okan Fitnes Salonu'nda spor yapan kadınlar sağlanan imkanlar ve hafta içi her gün antrenörler nezaretinde belirlenen programlar eşliğinde verilen hizmetten dolayı Çınar Kaymakamı Zikrullah Erdoğan'ı ziyaret ederek teşekkür ettiler. Yaklaşık 2 yıldan bu yana hizmet veren fitnes salonunda gündüz 70 akşamda ise 45 erkek fitnes salonundan faydalanıyor.

ÇINAR, SPOR ŞEHRİ HALİNE GELDİ 
Kaymakamlığa ziyarete gelen kadınlarla sohbet eden Kaymakam Erdoğan İlçede yapılan spor yatırımlarının ve spor organizasyonlarının devam edeceğini, yaz döneminde yeni açılan yarı olimpik yüzme havuzundan şuana kadar üç bin  gencin faydalandığını dile getirerek 
 özellikle kadınların daha etkin spor yapabilmesi için bütün tesislerin açık olacağını belirtti.

"KADINLAR İÇİN İMKANLARI ARTIRACAĞIZ "
Kaymakamı Zikrullah Erdoğan,"Kadınlarımızın Sosyal, Sportif yaşamına katkıda bulunmak bizi mutlu ediyor. Daha geniş imkanlar için şartları en iyi duruma getireceğiz " ifadelerine yer verdi.

Ziyarete gelen kadınlar çiçek takdim ederken Kaymakam Erdoğan da  kafilede bulunan çocuklara oyuncaklar hediye etti.

Kaynak: Haber Merkezi